Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com

BPG Blog

Naše inovatívne finančno-realitné služby, perspektívne projekty, stratégie obchodovania a investičné príležitosti vám radi predstavíme v sérii pravidelných BPG blogov. Sledujte náš web a o novinkách zo sveta BizPartner Group sa dozviete vždy z prvej ruky.

27. Apríl 2022

Prenájom podnikateľských priestorov s možnosťou odkúpenia neskôr

Systém rent-to-own, teda prenájom s odkúpením neskôr môžete využiť aj pre získanie nehnuteľností určených na podnikanie. Nájdite si vhodnú nehnuteľnosť, ktorú za vás kúpime, prenajmeme vám ju, a vy si ju od nás môžete odkúpiť neskôr, keď vám to podnikanie umožní. Cena, za ktorú ju od nás neskôr odkúpite, sa počas celého obdobia nezmení.

8. Máj 2022

Uvedomelé podnikanie preniká do investičného sektora

BizPartner ako prvá slovenská spoločnosť prináša na náš trh uvedomelé realitné investovanie. Unikátny biznis model kombinuje vo svete overenú rent-to-own schému a  vytvára obojstranne výhodné spojenie medzi investormi a  záujemcami o vlastné  bývanie bez čakania na hypotéku.

4. August 2022

Ako bezpečne previesť kúpnu cenu predávajúcemu?

Zo skúseností vieme, že tento fakt veľa kupujúcich podceňuje. Uhradia kúpnu cenu na účet predávajúceho pri podpise kúpnej zmluvy a neuvedomujú si ale fakt, že podpisom kúpnej zmluvy sa nestávajú novými majiteľmi nehnuteľnosti. Pokiaľ kataster nezapíše na list vlastníctva ich ako nového majiteľa platí, že majiteľom je stále pôvodný vlastník.

28. Október 2022

Kupujem “čistú” nehnuteľnosť?

Slovíčkom “čistý” zaiste nemáme na mysli, či je vo vami zamýšľanej nehnuteľnosti všetko upratané a na svojom mieste, ale či je nehnuteľnosť zaťažená niektorou z foriem inštitútov využívaných v právnej praxi. Pri kúpe nehnuteľnosti sa kupujúci zaujímajú o list vlastníctva, na ktorom je nehnuteľnosť zapísaná.