Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Moc aktív: Prečo sú kľúčom k finančnej slobode?

Moc aktív: Prečo sú kľúčom k finančnej slobode?

Bohatstvo je slovo, ktoré rezonuje v každom z nás trochu rozdielnymi spôsobmi. Pre niektorých z nás znamená vysoký príjem, pre iných veľký majetok. Je však možné, že existuje hlbší pohľad na bohatstvo, ktorý by sme mali brať do úvahy? Mnoho úspešných osobností vo svete podnikania definujú bohatstvo jednoduchou otázkou. Čo sa stane, ak prestanem pracovať? Budem schopný pokračovať v pohodlnom živote bez neustáleho naháňania sa za peniazmi? Pracujem pre peniaze ja, alebo pracujú peniaze pre mňa? Bude mizerný dôchodok mojim jediným príjmom? Odpoveďou je pasívny príjem a tvorba aktív.

Pasívny príjem vs. štandardný príjem:

Štandardný príjem zvyčajne pochádza z aktívnej práce alebo zamestnania. Sú to peniaze, ktoré získavate za svoju prácu, buď vo forme mzdy, honorárov alebo podnikania.

Pasívny príjem je druh príjmu, ktorý nevyžaduje vašu nepretržitú účasť alebo aktívnu prácu. Ide o peniaze, ktoré prúdia do vášho vrecka aj vtedy, keď spíte. Môže ísť o príjem z nájmu, dividendy alebo príjmy z investícií. Takýto príjem vám môžu vytvoriť práve aktíva.

Výnosné investovanie zabezpečené nehnuteľnosťami.

Výnosné investovanie zabezpečené nehnuteľnosťami.

Záväzky vs. Aktíva: Jednoduchý rozdiel, ktorému mnohí nerozumejú.

Ak chceme uspieť na ceste za skutočným bohatstvom, musíme najskôr skutočne pochopiť základný rozdiel medzi záväzkami a aktívami. Rozdiel, ktorý je tak jednoduchý, no napriek tomu mu mnohí nerozumejú a zamieňajú si ich.

Záväzky: Putá k pracovnému životu

Záväzky sú ako reťaze, ktoré nás pripútavajú k neustálej práci. Čím viac záväzkov, tým menej voľného času a flexibility. Splácanie dlhov a pokrývanie fixných výdavkov sťažujú náš život a obmedzujú naše možnosti. Trávime viac času v práci a bojujeme o vyšší príjem, ktorý vo väčšine prípadov aj tak naše problémy nevyrieši. Môže ísť o úver, hypotéku alebo iný finančný záväzok, ktorý musíte splácať. Zaujímavým faktom je skutočnosť, že väčšina ľudí má tendenciu si svoje záväzky navyšovať, aj keď nemusia, prípadne splácajú staré záväzky novými.

Aktíva: Kľúč k Slobode

Na druhej strane aktíva sú kľúčom k finančnej slobode. Investície, nehnuteľnosti, podnikanie, všetky tieto formy aktív nám generujú príjem aj bez našej priamej účasti a budú ho generovať aj dlho po tom, ako prestaneme pracovať. Majetok, ktorý nám prináša pasívny príjem, je ten, ktorý nám dáva slobodu rozhodovať sa o tom, ako chceme tráviť naše dni.

Ak chceme bohatstvu skutočne porozumieť, musíme sa pozrieť za hranice príjmu a majetku. Tvorenie aktív, ktoré nám prinášajú pasívny príjem, je kľúčom k tomu, aby sme mohli jedného dňa povedať, že sme skutočne bohatí. Nenechajte sa spútať záväzkami; investujte do budúcnosti a dosiahnite skutočnú finančnú slobodu.

Druhy Aktív: Cesta k Pasívnemu Príjmu

Existuje mnoho spôsobov, ako vytvoriť aktíva. Investície na burze, nehnuteľnosti, podnikanie, autorské práva - všetky môžu byť formy aktív, ktoré nám prinášajú príjem aj bez aktívnej práce. Vybrať si správne aktíva je kľúčové pre dosiahnutie finančnej nezávislosti. Treba vziať do úvahy výšku potrebného kapitálu, toleranciu rizika, skúsenosti a mnoho iných faktorov. Obrovskou výhodou je, ak máte k vybranému aktívu vzťah a rozumiete mu.

Prekážky: Skúsenosti, čas alebo kapitál

Väčšina z nás nemá potrebné skúsenosti pre investície na burze, kapitál pre kúpu nehnuteľnosti, či čas, odhodlanie a odvahu nevyhnutnú na rozbiehanie vlastného podnikania. Ďalším rizikom, ktorému sa bojíme čeliť je riziko straty kapitálu pri investovaní prostredníctvom tretích osôb.

Výnosné investovanie zabezpečené nehnuteľnosťami.

Výnosné investovanie zabezpečené nehnuteľnosťami.

Riešenie: Kľúč ku finančnej slobode

V BizPartner Group máme systém budovania skutočnej finančnej slobody, ktorý splňá všetky predpoklady dokonalého aktíva. Jeho základom je bezpečnosť. Peniaze tých, čo sa pre naše aktívum rozhodli, sú vždy kryté nehnuteľnosťami prevyšujúcej hodnoty, čo predstavuje jeden z najbezpečnejších spôsobov ochrany peňazí. Ďalším dôležitým parametrom je mesačné vyplácanie výnosov. Ide predsa o pasívny príjem, na ktorý nikto nechce čakať niekoľko rokov dúfajúc, že sa ho vôbec dočká. V neposlednom rade ide o overený obchodný model, ktorý úspešne rozvíjame už od roku 2013 a funguje bez ohľadu na vývoj trhu. V roku 2022 si tí, ktorí ho využívali, zhodnotili svoje peniaze o 15,21 % čo predstavuje výšku výnosov, ako pri rizikových investíciách. Týmto spôsobom si s nami dokáže svoju cestu za finančnou slobodou postupne budovať takmer každý.

Pridajte sa k tým, čo sa s nami vydali na cestu za skutočnou finančnou slobodou. Pre viac informácií navštívte našu webovú stránku https://www.bizpartnergroup.com/invest, prípadne nás kontaktujte telefonicky alebo emailom.

« späť na všetky články