Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Nebezpečenstvo straty kapitálu núti investorov vyhľadávať skutočné zabezpečenie

Dokonalé aktívum, ktoré sa teší obľube slovenských investorov

Investovanie bolo vždy spojené s rizikom. No obrovská dynamika dnešného sveta, nejasné vyhliadky vývoja veľkých ekonomík a vzostup sofistikovaných podvodov vďaka nasadeniu technológií, robia investičný svet v porovnaní s minulosťou ešte rizikovejším a ťažšie čitateľným.

Nebezpečenstvo, ktoré sa začína v našom stredoeurópskom regióne rozmáhať je aj refinancovanie starých dlhov vytváraním nových. Prijímatelia investície, väčšinou emitenti dlhopisov si tak pomáhajú so splatením záväzkov pred expiráciou, ktoré nie sú schopní z rôznych dôvodov splatiť, častokrát je to kvôli nenaplneniu pôvodných biznis plánov. Dnes už však prijímajú peniaze omnoho drahšie, z čoho vyplýva veľmi oprávnená obava, či ich vôbec v budúcnosti budú vedieť vrátiť.

Aj z týchto dôvodov by pre každého investora mala byť bezpečnosť investície absolútnou prioritou. A to nielen vo forme prísľubov, ale reálna, uchopiteľná forma zabezpečenia, ktorá ochráni investovaný kapitál hneď od začiatku a počas celej doby investície.

Výnosné investovanie zabezpečené nehnuteľnosťami.

Výnosné investovanie zabezpečené nehnuteľnosťami.

Momentálna finančná realita vyžaduje od investorov skutočnú schopnosť správne vyhodnotiť príležitosti, ale aj povinnosť chrániť svoj kapitál pred obrovským množstvom neznámych. Bezpečnosť investícií je preto nielen heslom, ale aj kľúčom k dlhodobému kľudu a spokojnosti. Pre investora, ktorý si skutočne váži svoje finančné prostriedky, by "bezpečnosť na prvom mieste" nemala byť len klišé, ale nevyhnutným imperatívom!

Investori by mali vyhľadávať tzv. "dokonalé aktívum", ktoré im poskytne dokonalú ochranu investície, atraktívny výnos v ideálnom prípade vyplácaný pravidelne v kombinácii s rozumnou dĺžkou trvania investície.

V BizPartner Group investorom dávame presne to, čo napĺňa všetky kritériá pre bezpečnú a výnosnú investíciu. Funkčný a rokmi overený obchodný model, veľmi kvalitné zabezpečenie investičného kapitálu, atraktívne výnosy vyplácané na mesačnej báze a krátka dĺžka trvania investície spolu tvoria "dokonalé aktívum", ktoré sa teší obľube slovenských investorov.

Spoznajte investovanie s BizPartner Group

« späť na všetky články