Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Nie je investovanie ako investovanie.

Nie je investovanie ako investovanie

Dlhopisy nie sú žiadnou neznámou na investičnom trhu. Avšak parametre rozhodovania, otázky do akých dlhopisov investovať, či ktorého partnera si pre kúpu na aktuálnom trhu vybrať, so sebou nesie až priveľmi veľa neznámych. Ako si vybrať s čo najmenším rizikom a je to vôbec možné?

Jednou z hlavných výhod investovania do dlhopisov je skutočnosť, že v mnohých prípadoch poskytujú pravidelné príjmy vo forme úrokových platieb, čo môže byť príťažlivé pre investorov, ktorí hľadajú stabilné príjmy s fixným termínom splatenia. Investícia do dlhopisov môže zároveň pomôcť k zdravej diverzifikácii portfólia. Riziko pri investovaní do dlhopisov nastáva v prípade, keď eminenti prestanú splácať úroky svojim investorom. Investori tak môžu utrpieť straty či dokonca o svoje investície prísť úplne.

Výber správneho dlhopisu na investovanie však závisí od niekoľkých faktorov a vyžaduje zváženie viacerých aspektov. V prvom rade je dôležité ujasniť si investičné ciele, toleranciu voči riziku či preferovaný časový horizont investície. Ďalším prirodzeným krokom je analýza subjektu, či už je to vláda, korporácia alebo iná entita, ktorá dlhopisy vydáva. Posudzovať by sa mala jej oblasť podnikania, finančná stabilita, zdroje príjmov a predpovede potenciálu do budúcnosti.

V prípade, že je pre vás téma investovania aktuálna, no nechcete sa spoliehať na predikcie výnosov, na ktorých výšku má vplyv množstvo faktorov, vhodným riešením môžu byť nehnuteľnosťami zaistené dlhopisy skupiny BizPartner Group, v rámci ktorých, sme dokázali eliminovať najväčšie riziká, ktoré sa na trhu dlhopisov momentálne vyskytujú.

Vaše peniaze zaistené našimi nehnuteľnosťami

Pri kúpe dlhopisov BizPartner Garant sa o svoje peniaze báť nemusíte. Budú zaistené nehnuteľnosťami v našom vlastníctve, a nie víziami alebo budúcimi projektami, ktoré sa nemusia naplniť. Od prvého momentu a počas celej doby trvania investície, tak máte svoje peniaze zaistené konkrétnymi nehnuteľnosťami, ktorých hodnota prevyšuje hodnotu emisie minimálne o 20%. Na nehnuteľnostiach zároveň nie sú okrem držiteľov dlhopisov žiadni iní veritelia, čo poskytuje maximálne zabezpečenie investície.

Výnosy nepredpovedáme, nastavujeme si ich

Jedným z hlavných rozdielov pri investícii do našich dlhopisov je aj skutočnosť, že naše výnosy nie sú ovplyvňované rastúcimi ani klesajúcimi cenami nehnuteľností, ich obsadenosťou ani vysokými úrokovými sadzbami. Našim ,,produktom investície” totiž nie sú nehnuteľnosti samé o sebe, ale finančno-realitné služby, ktoré v rámci našich aktivít poskytujeme. Práve vďaka nim si dokážeme výnosy vopred nastaviť v každom cykle realitného trhu, čo patrí medzi unikátne vlastnosti investovania s nami. Nehnuteľnosti pri investovaní s nami slúžia hlavne, ako zabezpečenie finančných prostriedkov našich investorov.

„Predstavte si, že máte možnosť investovať do segmentu, ktorý ponúka vyšší výnos, a zároveň za vaše investované peniaze získate garanciu vo forme nehnuteľnosti. Túto predstavu sme premietli do reality už mnohým investorom, ktorí trvajú na svojich vysoko nastavených štandardoch spojených s bezpečnosťou investícií."

Ing. Martin Fodor, CEO BizPartner Group

Zázemie spoločnosti s 15 ročnou históriou

Obchodný model, ktorý nám umožnil vytvoriť pre našich investorov bezpečný spôsob investovania s imunitou voči nestabilným výkyvom trhu úspešne rozvíjame už od roku 2007 a zároveň sa už niekoľko rokov tešia aj nadštandardným výnosom.

Ak vás zaujíma, ako to u nás prebieha, alebo si chcete nezáväzne vypočítať výšku potenciálnych výnosov, navštívte našu webovú sekciu BizPartner Garant.

« späť na všetky články