Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Obchodovanie s nehnuteľnosťami: Kapitál už nie je prekážkou!

Obchodovanie s nehnuteľnosťami: Kapitál už nie je prekážkou!

Každý, kto sa pohybuje v oblasti obchodovania s nehnuteľnosťami vie, aký vzrušujúci a odmeňujúci môže byť. Obchodovanie s nehnuteľnosťami, development alebo investovanie do zaujímavých projektov prináša možnosť získať veľmi atraktívny zisk. Avšak bez potrebných finančných prostriedkov sa stávajú tieto sny často len nedosiahnuteľným ideálom.

Príležitosť pre obchodníkov.

Mnoho obchodníkov, maklérov, menších developerov a investorov má to, čo je potrebné k úspechu - skúsenosti, znalosti a silný prehľad trhu. Čo im však častokrát v danom čase chýba, je kapitál potrebný na realizáciu ich obchodných plánov. Príležitosti im preto unikajú pomedzi prsty a atraktívne obchody sú nútení za menšiu províziu posúvať ďalej.

Obchodujte s nehnuteľnosťami na naše náklady

Máte cit a skúsenosti pre obchod s nehnuteľnosťami, poznáte svoj lokálny realitný trh, no nemáte pre efektívne obchodovanie potrebný kapitál? Využite našu službu s konceptom book-to-sell, teda rezervácia nehnuteľností s možnosťou rekonštrukcie, výstavby a neskoršieho predaja. Na obchodovanie vám poskytneme až 80 % prostriedkov a je len na vás, ako ich dokážete zhodnotiť.

Obchodujte s nehnuteľnosťami za naše peniaze.

Obchodujte s nehnuteľnosťami za naše peniaze.

Túto jedinečnú službu poskytujeme svojim partnerom už niekoľko rokov a financujeme týmto spôsobom rezidenčné nehnuteľnoti, komerčné nehnuteľnosti, pozemky aj výstavbu projektov v rámci celého územia Slovenska. Našim partnerom v rámci tejto služby poskytneme špičkovú právnu, technickú podporu a kapitál na obchodovanie až do výšky €2M na každého obchodníka.

Máte opačný problém? Disponujete potrebným kapitálom, no k úspešnemu obchodovaniu vám chýbajú potrebné skúsenosti či vhodné príležitosti na realitnom trhu? Pridajte sa k nám ako investor a profitujte z obchodov celého portfólia našich služieb. Pre viac informácií kliknite sem.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Začnite už dnes!

Nenechajte príležitosti len tak prejsť popri vás. Aj keď nemáte dostatok kapitálu, s našou podporou môžete na trhu s nehnuteľnosťami skutočne uspieť. Pre viac informácií a ako začať, kliknite sem.

Obchodovanie s nehnuteľnosťami nikdy nebolo jednoduchšie. Pripojte sa k nám a urobte krok k úspechu!

Viac na www.BizPartnerFinance.com

« späť na všetky články